FEREASTRA ASO, 1 an de la inaugurarea showroom-ului. Alege să privești spre viitor!

Fereastra ASO înseamnă profesionalism, experienţă vastă, gama variată de servicii, preţuri avantajoase, precum şi respectarea termenelor de execuţie.

La Fereastra ASO găsești tâmplărie din PVC, aluminiu și lemn, uși de interior, sisteme de umbrire, parchet și usi de garaj de înaltă calitate fabricate cu utilaje și tehnologie de ultimă generație în domeniu.

Se împlinește un an de când Fereastra ASO a deschis în Baia Mare (strada Vasile Lucaciu 163, incinta fostului Ambient) un nou showroom. Persoanele interesate vor putea accesa ultimile informații din domeniu și vor avea parte de consilierea tehnică necesară achiziționării unor astfel de servicii și produse.

Ovidiu Simion, director general Fereastra ASO: ”Acest showroom este cu siguranță unul dintre cele mai moderne din judetul nostru, iar acest lucru îl datorăm partenerilor noștri, fără de care amenajarea lui ar fi fost mult mai dificilă: Fereastra ADF, BDM Group, Biemme Finestre Italia, MPTende Italia, Profil Doors România, Naturen Oradea. Fereastra ASO nu este încă cel mai mare furnizor de ferestre și uși din Maramureș, dar este pregătita, cu siguranță, să ofere tuturor clienților ceea ce doresc.”

Privim spre viitor!

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!