Cristian Niculescu Țăgârlaș, senator: Am votat astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale acordate parlamentarilor. Banii economisiți vor fi folosiți în beneficiul românilor - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țăgârlaș, senator: Am votat astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale acordate parlamentarilor. Banii economisiți vor fi folosiți în beneficiul românilor

10 milioane de euro anual sunt banii economisiți prin votul de astăzi acordat de parlamentari pentru eliminarea pensiilor speciale.

Senatorul de Maramureș Cristian Niculescu Țăgârlaș spune că Partidul Național Liberal a depus încă din legislatura trecută un proiect în acest sens însă nu s-a materializat.

Cristian Niculescu Țăgârlaș, senator de Maramureș: ”Am votat astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale acordate parlamentarilor, o măsură care va aduce la bugetul de stat peste 10 milioane de euro anual. PNL a depus încă din legislatura trecută un proiect în acest sens, dar majoritatea parlamentară dominată de PSD a blocat adoptarea legii.”

Demnitarul a mai precizat că prin votul de astăzi din Parlament a fost desființat un privilegiu introdus de PSD, iar banii economisiți astfel vor fi folosiți în beneficiul românilor.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!