Se face selecție în Consiliul de Administrație al Clubului Minaur. CV-urile și dosarele se pot depune până în 10 septembrie - Ziarul de Maramures

Breaking News

Se face selecție în Consiliul de Administrație al Clubului Minaur. CV-urile și dosarele se pot depune până în 10 septembrie

Clubul Sportiv Minaur demarează procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație. Dosarele se depun la sediul clubului băimărean până la data de 10 septembrie 2021.

Clubul Sportiv MINAUR Baia Mare este persoană juridică de drept public, înființată ca instituție publică prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare nr. 270/25.05.2015, in temeiul Legii administrației publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

In urma sedintei Consiliului Local din data de 17 august 2021 s-a decis modificarea structurii Consiliului de Administratie a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, acesta urmand sa fie alcatuit din șapte membri, dupa cum urmeaza: trei reprezentanti ai mediului de sportiv, doi reprezentanti ai mediului de afaceri, un reprezentant al cluburilor de copii si juniori si directorul clubului.

Conditiile care trebuie sa fie indeplinite pentru a obtine calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Cluibului Sportiv Minaur Baia Mare sunt:

Pentru mediul de afaceri:

– să nu fie asociat sau administrator în societăți aflate în procedură de insolvență sau faliment
– sa nu figureze cu datorii catre Bugetul Local unde isi desfasoara activitatea agentul economic al cărui reprezentant este
– sa aiba studii superioare finalizate cu diploma de licenta
– sa prezinte cazierul judiciar

Pentru mediul sportiv:

– să facă dovada aportului la creșterea prestigiului Municipiului Baia Mare prin rezultatele sportive avute
– sa aibă studii superioare finalizate cu diploma de licentă
– sa prezinte cazierul judiciar

Pentru reprezentantii cluburilor pentru copii si juniori:

– sa faca dovada calitatii de reprezentant al clubului pentru copii si juniori, cu activitate in Baia Mare de cel putin 5 ani
– sa prezinte cazierul judiciar

Dosarele se depun la sediul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, in loc. Baia Mare, Bd. Unirii nr. 14A, Sala Sporturilor, de luni pana vineri intre orele 09-14, informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0362-807882.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus, se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul.

Termenul de depunere al Cv-urilor si dosarelor este 10 septembrie 2021, inclusiv.

Clubul Sportiv Minaur

Lasă un comentariu

Ziarul de Maramures

Trebuie să știi

error: Conținut protejat !!