Târgul ”Info Trip” Borșa 2021 a fost un real succes - Ziarul de Maramures

Târgul ”Info Trip” Borșa 2021 a fost un real succes

30 de reprezentați ai agențiilor de turism din țară au luat la pas localitatea Borșa

Borșa va rămâne în amintirea reprezentanților celor 30 de agenții de turism din țară ca o destinație de vis. Călărie, plimbare cu trăsura și căruța ca să poată admira în voie zona. Vizite la unități de cazare din cartierele Baia Borșa, Rotundu, Pietroasa, Vălcineț și Gară, dar și la lăcașurile de cult.

Reprezentanții celor 30 de agenții de turism din țară au poposit la Borșa, preț de câteva zile, pentru a cunoaște mai bine zona, cu scopul de a o prezenta potențialilor turiști, care vor dori să calce pe aceste meleaguri de vis.

Ion Sorin Timiș, primarul localității Borșa: ”Avem ce să le oferim turiștilor care vin să petreacă timp de calitate în Borșa. De la lăcașe de cult deosebite până la locuri de cazare speciale, adrenalină și mâncare pentru cele mai fine gusturi. Reprezentanții celor 30 de agenții de turism din țară care au participat zilele acestea la Târgul ”Info Trip” Borșa au vizitat Centrul de Informare turistică, Biserica de lemn monument în patrimoniul național, unități de cazare din cartierele Centru, Repedea, Poiană urmată de un circuit off-road în Muntii Maramuresului. Au făcut și o plimbare cu telescaunul, vizite la Cascada Cailor, la șantierul de la telegondolă și Pârtia olimpică, Lacul lu’ Ion, precum și un tur al orașului nostru. Membrii Ansamblului ”Cercănelul” și trupa de fete de la Ansamblul ”Colibri” au oferit momente artistice frumoase invitaților noștri.”

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Târgul ”Info Trip” Borșa 2021 și a fost organizat de Primăria orașului Borșa prin Biroul de Turism al Unității Administrativ-Teritoriale în parteneriat cu Agenția de Turism Nord Travel din Borșa.

Foto-Ion Sorin Timis, FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!