Live: Baia Mare la pas cu Radu Ardelean, consilier local al Municipiului Baia Mare - Ziarul de Maramures

Live: Baia Mare la pas cu Radu Ardelean, consilier local al Municipiului Baia Mare

De ce ar trebui mutată Gara CFR? Care ar fi cea mai bună locație?

Radu Ardelean, consilier local al municipiului Baia Mare a fost prezent în emisiunea ALTERNATIVE unde a venit cu propuneri și soluții legate de anumite probleme cu care se confruntă Municipiul Baia Mare. Mai mult, invitatul redacției a făcut și o scurtă analiză pornind de la titlul emisiunii ”Baia Mare la pas”.

Radu Ardelean a vorbit despre o posibilă mutare a Gării CFR Baia Mare, explicând motivul pentru care această stație nu mai poate rămâne în locul în care se află acum. Totodată, invitatul jurnalistei Ana Avram a venit și cu o soluție în ceea ce privește noua locație în care ar putea fi gara. DETALII SUS IN VIDEO!

Radu Ardelean, consilier local din partea Coaliției pentru Maramureș: ”Prima dată când am vorbit despre mutarea Gării CFR lumea a fost sceptică. Trebuie să ținem cont că acum 50-60 de ani, gara era undeva lângă sediul Tarom. (…)Astăzi eu consider că ar trebui mutată în zona… DETALII SUS IN VIDEO

În cadrul emisiunii s-au dezbătut subiecte cum ar fi Autogara, fostul Hotel Mineru, care ar putea fi transormat într-un mol cultural, dar și problema zonelor defavorizate de la periferia Municipiului Baia Mare. Tot în VIDEO SUS descoperiți care este viziunea lui Radu Ardelean asupra scenei politice locale, dar și situația actuală din Consiliul Local.

Radu Ardelean, consilier local din partea Coaliției pentru Maramureș: ”Se așteptau la o campanie în toamnă, undeva la sfârșitul lui septembrie, și avem acum o campanie în luna iunie. Astăzi în Consiliul Local este o situație fragmentată. Pentru a trece orice proiect de hotărâre avem nevoie de o majoritate. Coaliția pentru Maramureș are cinci voturi. Pentru a avea majoritatea de 12 voturi trebuie tot timpul să negociem cu toate celelalte partide și să găsim un consens. (…)Nu doar că sunt foarte multe partide, dar aceste partide sunt și eterogene în interiorul lor pentru că așa cum vedeți acum, majoritatea s-au împărțit. De la USR la PNL, de la PNL la Noua Verticală, de la PMP la PNL. UDMR-ul a rămas nefragmentat, la fel și Coaliția. (…)La negocieri trebuia să vorbim cu toată lumea pentru că liderii de grup nu erau ascultați, iar acest lucru nu a fost benefic orașului.” DETALII SUS IN VIDEO!

În 29 aprilie 2024, Radu Ardelean revine în Redacția Ziarului de Maramureș. Astfel, luni aflăm din partea cărui partid va candida la alegerile locale din 9 iunie 2024, pentru funcția de consilier local.

Vă invităm să urmăriți emisiunea!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!