LIVE. Lipsa locurilor de parcare și concesiunea terenurilor pentru băimăreni. Costel Pîrvănoiu invitat la ALTERNATIVE - Ziarul de Maramures

LIVE. Lipsa locurilor de parcare și concesiunea terenurilor pentru băimăreni. Costel Pîrvănoiu invitat la ALTERNATIVE

Costel Pîrvănoiu, candidat AUR Maramureș pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare, a vorbit în cadrul emisiunii ALTERNATIVE, despre identificarea unor parcele de teren și concesionarea acestora către băimărenii interesați să ridice case/locuințe personale. 

Crearea unui nou cartier ar fi benefic pentru dezvoltarea Municipiului Baia Mare.

Tot Costel Pîrvănoiu a venit cu câteva soluții legate de lipsa locurilor de parcare și a transportului public în comun. Au fost atinse și problemele cu care se confruntă locuitorii din Firiza, care au reclamat faptul că, în Baraj ajung fecale.

Costel Pîrvănoiu, candidat AUR Maramureș pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare: ”În Baraj ajunge tot ce ține de toaletele firizenilor. Acea fosă septică, să spun așa, are o problemă foarte gravă. Autoritățile din domeniu trebuie să găsescă soluții și să intervină pentru a rezolva această chestiune. (…) Oamenii mi-au spus că, țeava care vine din canalizările de la proprietățile dumnealor, este (…). Când plouă nu face față și este afectat transferul dintre țevi. (…)Probabil au găsit această soluție, care din punctul meu de vedere nu este în regulă.” DETALII si IMAGINI SUS IN VIDEO!

Tot legat de zona Firiza, locuitorii de aici au sesizat faptul că mașinile de mare tonaj nu respectă viteza legală în trafic. Drumul este distrus, iar pereții caselor sunt afectați.

Alte subiecte dezbătute au vizat curățenia în cartiere, reforma Poliției Locale și a Clubului Minaur.

Vă invităm să urmăriți emisiunea!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!