Gabriel-Valer Zetea: Paște fericit, dragi maramureșeni! Hristos a Înviat! - Ziarul de Maramures

Breaking News

Gabriel-Valer Zetea: Paște fericit, dragi maramureșeni! Hristos a Înviat!

Mesaj. Paștele, această sărbătoare sacră pe care o cinstim cu toții are un farmec aparte în frumosul nostru Maramureș, iar cea mai mare sărbătoare a creștinătății este un prilej de bucurie și recunoștință. Cu inima plină de apreciere pentru tradițiile noastre și pentru bucuria reîntâlnirii în familie sărbătorim frumoasele momente de Paști în Maramureș, conștienți că trebuie să cinstim și să urmăm viața și pildele Mântuitorului.

Încă din copilărie am fost crescut în spiritul credinței și iubirii de Dumnezeu, valori care mi-au modelat sufletul și existența și pe care le transmit mai departe copiilor mei. Sărbătorile creștine, în special Sfânta Sărbătoare a Paștelui au avut întotdeauna o însemnătate aparte, fiind momente de profundă reflecție și recunoștință. Ca maramureșean sunt mândru să spun că apartenența noastră la această comunitate de oameni credincioși aduce cu sine o responsabilitate și o onoare deosebită. În fiecare casă și în sufletul fiecăruia dintre noi Sărbătoarea Paștelui este cinstită cu profund respect, continuând tradițiile care ne-au fost transmise de-a lungul generațiilor.

În aceste momente sfinte, când familiile se adună în jurul meselor îmbelșugate pentru a celebra Învierea Mântuitorului vă doresc ca lumina și căldura acestei sărbători să vă inunde casele și inimile. Pacea și bucuriile aduse de Învierea Domnului să vă întărească și să vă aducă alături de cei dragi, împărtășind împreună bucuria acestei zile. Să încercăm cu toții să fim mai buni și să nu uităm că avem obligația creștinească să iertăm și să dăruim și celor care trăiesc în lipsuri.

Din adâncul sufletului doresc tuturor maramureșenilor sărbători luminate, în pace, înțelegere și bunăstare, alături de tradiționalul mesaj: Hristos a Înviat!

Paște fericit, plin de speranță și har divin!

Deputat Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților,
Candidat PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!