Ionel Bogdan și Călin Bota i-au promis lui Gavra postul de viceprimar. De fapt, Gavra a fost tras pe dreapta - Ziarul de Maramures

Breaking News

Ionel Bogdan și Călin Bota i-au promis lui Gavra postul de viceprimar. De fapt, Gavra a fost tras pe dreapta

Știu că mulți dintre voi v-ați întrebat de ce nu mai candidează Bogdănel Gavra la Primăria Municipiului Baia Mare după ce a avut nenumărate apariții în spațiul public în care anunța că militează pentru bunăstarea urbei noastre autoproclamându-se ”vocea cetățenilor”.

Mai mult, în cadrul emisiunii ALTERNATIVE, publicată pe ziaruldemaramures.ro în 20 februarie 2024, alesul a anunțat că va candida pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare (n.r.-emisiunea poate fi vizualizată pe ziaruldemaramures.ro).

Ei bine acum am să vă spun ce s-a întâmplat…

Liberalii pe parcursul mai multor săptămâni au încercat să tragă pe linie moartă cam toți candidații care ar fi putut să rupă din voturile PNL. Printre acești potențiali candidați s-a numărat și Bogdănel Gavra. După o serie de negocieri cu Ionel Bogdan și Călin Bota, Gavra a acceptat următoarea propunere: să intre în PNL Baia Mare, să candideze pentru Consiliul Local și ulterior să fie numit viceprimar al Municipiului Baia Mare dacă Ionel Bogdan va reuși să ajungă primar.

Aceasta este înțelegerea dintre Bogdănel Gavra și șefii liberali. Greu de realizat dat fiind faptul că viitorul primar va încerca să negocieze o viitoare majoritate favorabilă lui, în Consiliul Local al Municipiului Baia Mare. Dar pe acest subiect voi scrie la o dată ulterioară.

Gavra, pentru o promisiune efemeră, respectiv pentru postul de viceprimar, a trecut în barca liberală și a abandonat ideea de a mai fi unica voce a cetățenilor. Cam atat a ținut marea iubire pentru băimăreni și Baia Mare. Să nu uităm numeroasele sale interpelări prin care a acuzat echipa liberală că a făcut front comun cu puterea și a aprobat proiecte de hotărâre păguboase pentru oraș.

Situația e acum ca unsă pentru PNL Baia Mare, dat fiind faptul că, Gavra a stat bine în sondaje și putea fi un real pericol pentru ei. Mai mult, echipa liberal mizează pe cetățenii care ar fi vrut să dea votul de încredere lui Gavra, ca aceștia să îl crediteze la alegerile locale pe Ionel Bogdan. De asta Gavra a fost văzut în cartiere, braț la braț cu candidatul liberal pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare.

Nimeni nu poate nega faptul că Gavra nu ar fi un om bun de administrație însă, atât!

Vin și vă atenționez din nou spunându-vă să nu vă lăsați păcăliți. Marea manipulare deja a început, iar după cum bine știți contăm pentru ei o dată la 4 ani. Aici vorbim despre putere, domeniul public și bani publici.

Campania nu este pentru cetățeni sau pentru oraș, ci este strict pentru ei. Pentru bani și putere. Noi, cei de rând, suntem neînsemnați. Contăm o dată la 4 ani și atât!

Jos redăm sub formă de citat, unul din comentariile postate pe pagina de Facebook a lui Bogdănel Gavra, pentru Bogdănel Gavra, în urmă cu 5 zile, de un băimărean care i-a urmărit îndeaproape parcursul alesului local, în spațiul public. (Foto jos)

”Ciprian Abriham: Unii băimăreni mai știu și altceva. Că Dăncuș nu putea trece acest PUZ fără ajutorul liberalilor. Liberali pe care îi promovați puternic. Și tot acei bămăreni, din păcate nu foarte mulți, mai știu că în ultimul mandat, Cherecheș nu putea trece nimic fără ajutorul liberalilor. Și toate porcăriile pe care le-a făcut, le-a făcut cu sprijinul liberalilor. Și băimărenii cu simț civic, care au încercat să se opună mafiei imobiliare, mai știu că interesele imobiliare ale stăpânilor PNL Baia Mare sunt mai mari chiar decât ale lui Cherecheș. Liberali pe care îi promovați în draci!”

Trebuie să ai un tupeu fantastic să mai vorbești în numele băimărenilor. Domnule Gavra, nu o mai faceți! Vorbiți în numele dumneavoastră! S-a terminat cu vocea unică a cetățenilor, e de domeniul trecutului, ca și dumneavoastră.

„Ce seamănă omul, aceea va şi secera. Cine seamănă în firea lui pământească va secera din firea pământească putrezirea; dar cine seamănă în Duhul va secera din Duhul viaţa veşnică”.

Un material de opinie semnat de Ana Avram.

CLICK: Ionel Bogdan nu și-a dorit să candideze pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare. Aceasta este realitatea!

CLICK: Bogdan Ștețco un candidat șters care nu ”transmite” NIMIC, dincolo de aparențe…

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!