90.000 de lei lipsă din casa unei femei din Strâmtura

Păgubita a sunat la 112 și a anunțat că din locuința sa lipsesc 90.000 de lei. Cu ajutorul câinelui polițist TEBA polițiștii au reușit să identifice autorul.

Apelul la 112 s-a dat ieri, 6 octombrie, fiind preluat de polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă. Reclamanta, o localnică de 53 de ani din Strâmtura a sesizat faptul că de la domiciliul ei a fost sustrasă o sumă importantă de bani.

Poliția Maramureș: ”Prejudiciul reclamat de femeie a fost de 90.000 de lei. La auzul celor întâmplate, cuplul ofițerul patruped TEBA și conductorul său și-au îmbrăcat uniforma de serviciu și au pornit spre fața locul comiterii faptei pentru a-l identifica pe cel bănuit de comiterea acesteia. În urma activităților ample de cercetare a polițiștilor Secției 2 Bogdan Vodă, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Strâmtura, polițiștii de investigații criminale din Dragomirești și cu ajutorul eroului canin TEBA s-a reușit să se identifice persoana bănuită de comiterea infracțiunii.”

O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat. Polițiștii efectuează acum cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a prejuciului cauzat și a modului de săvârșire a faptei sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Explicație foto: TEBA, câinele de urmă al polițiștilor

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!