Angajații ISU Maramureș au intervenit în mai multe zone din județ, în urma furtunii de ieri, 10 iunie 2024 - Ziarul de Maramures

Angajații ISU Maramureș au intervenit în mai multe zone din județ, în urma furtunii de ieri, 10 iunie 2024

În contextul manifestării fenomenelor meteorologice COD ROȘU, angajații de la ISU Maramureș au intervenit ieri seară, în mai multe zone ale județului, pentru degajarea arborilor căzuți pe carosabil.

Astfel, pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit în cursul serii de ieri cu un echipaj pentru degajarea unui copac căzut pe strada Viilor din municipiul Baia Mare.

Și pompierii din cadrul Punctului de lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru degajarea unui arbore cazut pe partea carosabilă, pe E 58, la ieșire din localitatea Șomcuta Mare; pompierii din cadrul Stației Târgu Lăpuș au deblocat și ei partea carosabilă în localitatea Stoiceni.

Totodată au fost semnalate mai multe situații la care au intervenit serviciile voluntare pentru situații de urgență, operatorul de furnizare a energiei electrice și Serviciul Public Ambient Urban.

În localitatea Leordina s-a intervenit cu un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Viseu de Sus, alaturi de lucratori CFR, pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă și pe liniile de cale ferată.

Pompierii Stației Târgu Lăpuș au intervenit pentru relocarea a șapte pacienți internați în Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, unde o parte a acoperișului a fost luată de vânt.

Patru cadre ale Secției de Pompieri Vișeu de Sus împreună cu echipa operatorului de distribuție a energiei electrice din zonă, au intervenit pentru degajarea unui arbore căzut, care a afectat linia electrică, pe strada Botoaia, în localitatea Vișeu de Sus.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!