Arestat preventiv după ce a furat dintr-o sală de jocuri din Baia Mare suma de 850 de lei

Un bărbat din județul Sălaj a fost arestat după ce a furat 850 de lei din casa de marcat a unei săli de jocuri aflată pe raza municipiului Baia Mare.

Poliția Maramureș: ”În data de 12 iunie a.c., la ora 03.36, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui furt dintr-o sală de jocuri din municipiu. La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani din Sălaj, care a fost reținut de agenții de pază până la sosirea echipajului de poliție. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi sustras 850 de lei din casa de marcat aflată în incinta sălii de jocuri.”

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorul a dat curs solicitării făcute de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare și l-a trimis pe bărbat după gratii, fiind considerat un pericol social.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!