Bătaie între clienții unui local de pe Bulevardul Traian din Baia Mare. Agresorul a tăbărât peste unul din agenții de pază

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore. Bărbatul de 34 de ani domiciliază în localitatea Fărcașa. Incidentul iscat de el a luat amploare la sosirea agenților de pază.

”Ieri, 21 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani care ar fi provocat scandal într-un local din municipiu. În fapt, sâmbătă, 19 februarie, la ora 09.20, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un local de pe Bulevardul Traian are loc o altercație între mai multe persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat bărbatul de 34 de ani din Fărcașa, care se afla sub influența alcoolului și care ar fi agresat fizic un alt bărbat de 40 de ani cu care se afla la masă din local”, a transmis astăzi Poliția Maramureș.

În timpul altercației, bărbatul reținut de polițiști a provocat și câteva distrugeri în interiorul localului.

După sosirea agenților de pază, bărbatul a devenit agresiv și cu aceștia și a sărit la un agent de pază, învârstă de 20 de ani, din Satu Nou de Sus.

Localnicul din Fărcașa a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!