(FOTO)Bărbat surprins de un mal de pământ în localitatea Costiui, Rona de Sus, transportat la spital

Din informațiile transmise de ISU Maramureș, persoana pentru care pompierii au intervenit a fost surprinsă de un mal de pământ fiind îngropată până la brâu.

Incidentul s-a petrecut astăzi, 13 octombrie, în localitatea Costiui, Rona de Sus. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Sighetu Marmației cu autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD.

Bărbatul a fost scos după o oră și jumătate de săpături.

ACTUALIZARE ora 12.23

Poliția Maramureș: ”Astăzi, 13 octombrie, la ora 08.45, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în satul Coștiui un mal de pământ s-a surpat peste o persoană. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unor lucrări de executare a rețelei de canalizare pe strada Calvariei din Coștiui, un bărbat de 30 de ani din Șetin a coborât într-un șanț pentru a monta o țeavă, moment în care pământul de pe margine a căzut peste acesta. Echipajele prezente la fața locului au scos victima de sub pământ și au transportat-o la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legate de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.”

Foto-ISU Maramures

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!