Lovită de un autoturism după ce a trecut strada prin loc nepermis. Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au derulat cercetările - Ziarul de Maramures

Lovită de un autoturism după ce a trecut strada prin loc nepermis. Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au derulat cercetările

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș sunt cei care au intervenit la accidentul rutier produs pe D.N. 1C. La fața locului au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 69 de ani din Bozânta Mare, dinspre Bușag înspre Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie de 73 de ani, din Tăuții Măgherăuș. Aceasta se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală din culpă a femeii care a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Acum, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Evenimentul rutier s-a produs ieri, 26 ianuarie.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!