Polițiștii locali au verificat 89 de agenți economici din Baia Mare - Ziarul de Maramures

Polițiștii locali au verificat 89 de agenți economici din Baia Mare

Inspectorii din cadrul Compartimentului Control Comercial, Direcția Poliția Locală au desfăşurat activităţi de verificare şi control, la agenţi economici de pe raza municipiului Baia Mare, în special la cei care desfășoară activități de alimentaţie publică. Astfel, polițiștii locali au trecut pragul la 89 de agenți economici.

Polițiștii locali au desfăşurat activităţile de control pentru a vedea dacă comercianții dețin acorduri/autorizaţii de funcţionare, precum și vizele anuale. Acțiunile au fost derulate la agenţii economici aflați pe Bulevardul Bucureşti, Decebal, Traian, Independenţei, dar și la cei de pe străzile Motorului, Mărgeanului, Dragoş Vodă, Gării, Victoriei precum și la agenții economici din Piața Revouţiei, Gara CFR și Autogara din Baia Mare.

În acest context, au fost verificați 89 de agenți economici. Polițiștii locali au aplicat 11 sancțiuni contravenționale din care patru au fost pentru lipsa autorizației de funcționare și lipsa acordului de funcționare. Cuantumul amenzilor date se ridică la 6.000 de lei.

Acțiunile au fost dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!