Borșa: 66 de copii beneficiază de tichetul social în valoare de 100 de lei. Află aici, care sunt documentele necesare pentru dosar - Ziarul de Maramures

Borșa: 66 de copii beneficiază de tichetul social în valoare de 100 de lei. Află aici, care sunt documentele necesare pentru dosar

66 de dosare sunt depuse la Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Borșa pentru obținerea tichetului social, în valoare de 100 de lei. De acest tichet beneficiază copiii din învățământul preșcolar.

Trebuie să știți că aceste tichete sociale pentru preșcolari se acordă lunar, iar pentru a putea intra în posesia unui astfel de voucher trebuie să vă încadrați în baremul de 284 de lei/membru de familie. O altă condiție importantă este prezența copilului la grădiniță deoarece acesta nu are voie să înregistreze absențe.

Ca și o noutate, acest ajutor poate fi solicitat și de părinții care beneficiază de alocația pentru susținerea familiei.

Bonul Valoric de 100 de lei poate fi folosit pentru cumpărarea de produse alimentare, produse de igienă etc.

Părinții care se încadrează în barem și doresc să solicite tichetul social lunar au nevoie de: acte de identitate, certificate de naștere pentru toți membrii familiei; certificate de căsătorie/sentință de divorț/sentință încredințare minor; livret de familie; acte privind veniturile nete obținute în luna anterioară depunerii cererii; adeverință de la grădiniță/școală, după caz, cererea tip.

Toate aceste documente, atât în copie, cât și în original, se depun la Primăria orașului Borșa, str. Floare de colț, nr. 1 A.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!