Baia Mare. Locuitorii din zona Petőfi Sándor sunt revoltați pentru restricțiile de circulație inițiate de fostul primar - Ziarul de Maramures

Baia Mare. Locuitorii din zona Petőfi Sándor sunt revoltați pentru restricțiile de circulație inițiate de fostul primar

Bogdănel Gavra a fost prezent la întâlnirea cu băimărenii

Locuitorii din zona Petőfi Sándor, revoltați pentru restricțiile de circulație inițiate de fostul primar, pe segmentul de stradă de lângă Liceul de Arte s-au constituit într-un grup care a dorit să discute cu autoritățile locale. În acest sens au oranizat o întâlnire pe platoul Muzeului de Etnografie și au așteptat ca decidentii locali să participe.

La întalnire a răspuns prezent doar Bogdănel Gavra, in calitate de consilier local si Adrian Vlad în calitate de consilier județean, deși la cca 200 m, actualul viceprimar cu atribuții de primar a organizat intenționat o altă întalnire deși era binevenit la manifestarea solicitată de cetățeni.

În discuțiile purtate, cetățenii prezenți în număr mare au menționat mai multe aspecte de interes comunitar, de la nevoia de optimizare a traficului, în prezent fiind introdus acces în sens unic dar și la luarea de măsuri de prevenire a sufocării zonei de lângă parcul ”Regina Maria”, prin traficul generat de noile blocuri ce vor fi construite în locul fostei Grădinii Zoologice.

Bogdănel Gavra, consilier local al Municipiului Baia Mare: ”Într-un mod deschis, transparent și participativ cetățenii și-au exprimat opiniile propunând și soluții viabile pentru problematica existentă iar eu m-am angajat să preiau sesizările și propunerilor lor pentru a le promova în Comisia municipală de sistematizare a circulației, solicitând realizarea, în regim de urgență, a unui studiu privind necesitatea modificării reglementărilor actuale, conform nevoilor și așteptărilor băimărenilor. O parte din solicitări au fost rezolvate urmând ca în perioada următoare să se decidă și asupra celorlalte puncte. Vreau să apreciez modul frumos în care cetățenii si-au făcut vocea auzită și practic au decis că unitatea oamenilor este mai puternică decât orice hotărâre politică sau cu alte cuvinte politicul dă în spate când spiritul civic este activat.”

2 Comentarii

  • Și ieșirea de la cimitirul Nuci 1 se poate face doar spre strada Victoriei, după o aceeași….,,îmbunătățire,, a traficului rutier din zonă ! O mare prostie, deoarece înainte se putea ieși foarte bine și spre magazinul Penny , respectiv prin strada Minerilor spre mai multe direcții/ zone din oraș.

  • Blocuri in parcul mare????Doamne fereste si apara. Voi sunteti cu susul in jos.
    Abia astept alegerile

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!