Călin Bota, deputat PNL MM: Vom adopta cele mai bune măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor Europene - Ziarul de Maramures

Călin Bota, deputat PNL MM: Vom adopta cele mai bune măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor Europene

În noua sesiune parlamentară, Grupul Parlamentar PNL-Camera Deputaților va susține noi proiecte importante pentru dezvoltarea României, transmite deputatul PNL Maramureș, Călin Bota.

Prioritățile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților în perioada februarie-iunie 2024 sunt următoarele:

🔹 În vederea consolidării unui sistem de pensii sustenabil, vom iniția un proiect de lege privind creșterea plafonului pentru impozitarea pensiilor la 3.000 lei și eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la Pilonul II de pensii.
🔹 Oprirea flagelului păcănelelor prin eliminarea publicității la jocurile de noroc.
🔹 Protejarea tinerilor prin adoptarea măsurilor necesare pentru combaterea consumului de droguri și sprijinirea recuperarătii psiho-comportamentale şi sociale a persoanelor cu dependenţă.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Suntem determinați să adoptăm cele mai bune măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor Europene. Programul Național de Redresare și Reziliență rămâne principala prioritate a Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților. Vom insista pentru transpunerea în lege și adoptarea în procedură de urgență a proiectelor care sunt jaloanele PNRR, astfel încât România să poată beneficia de fondurile alocate prin acest program. Avem convingerea că proiectele noastre vor întruni majoritatea în Parlament și se vor bucura de sprijinul societății civile, pentru că suntem hotărâți să consolidăm economia și să sprijinim cetățenii.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!