Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: Rămâne prioritară lupta împotriva drogurilor și a jocurilor de noroc - Ziarul de Maramures

Breaking News

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: Rămâne prioritară lupta împotriva drogurilor și a jocurilor de noroc

367 de proiecte de legi și inițiative legislative, 127 de declarații politice, 190 de întrebări și 94 de interpelări în sesiunea parlamentară septembrie-decembrie 2023. Activitățile menționate aparțin senatorilor social-democrați.

Senatorul Sorin Vlașin precizează că lupta împotriva drogurilor și a jocurilor de noroc rămâne pe lista priorităților și în noua sesiune parlamentară abia începută.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Începem o nouă sesiune parlamentară, cu multe proiecte legislative importante pentru români. Împreună cu colegii din Grupul senatorial PSD vom continua să căutăm soluții pentru a crește nivelul de trai al românilor, pentru a susține economia și dezvoltarea comunităților locale. Rămâne prioritară lupta împotriva drogurilor și a jocurilor de noroc. De asemenea ne dorim ca seniorii României să aibă un trai decent la bătrânețe și cei care muncesc să-și permită de asemenea un nivel de trai decent, iar în acest sens sunt în discuție mai multe variante și proiecte legislative, inclusiv scutirea de impozit pentru pensii. În sesiunea parlamentară septembrie-decembrie 2023, cei 48 de senatori PSD au avut o activitate complexă și intensă, care în cifre, înseamnă 367 de proiecte de legi și inițiative legislative, 127 de declarații politice, 190 de întrebări și 94 de interpelări. Avem multe priorități legislative și pentru această sesiune parlamentară.

Foto: Sorin Vlașin FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!