Podul ”Academician Mihai Pop" trece din domeniul public al Municipiului Sighetu Marmaţiei în administrarea Ministerului Transporturilor - Ziarul de Maramures

Breaking News

Podul ”Academician Mihai Pop” trece din domeniul public al Municipiului Sighetu Marmaţiei în administrarea Ministerului Transporturilor

Podului istoric ,,Academician Mihai Pop” trece din domeniul public al Municipiului Sighetu Marmaţiei şi din administrarea Consiliului Local al Municipiului Sighetu Marmaţiei, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Informația a fost prezentată de senatorul de Maramureș, Sorin Vlașin, care a precizat că în 31 august 2023 decizia a fost aprobată în ședința de Guvern.

Senator Sorin Vlașin, PSD Maramureș: ”În ședința de Guvern de ieri, a fost aprobat un act normativ foarte important pentru Sighetu Marmației și pentru Maramureș. Este vorba despre Hotărârea de Guvern privind trecerea unor sectoare de drum şi a Podului istoric ,,Academician Mihai Pop” din domeniul public al Municipiului Sighetu Marmaţiei şi din administrarea Consiliului Local al Municipiului Sighetu Marmaţiei, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, împreună cu primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, am purtat mai multe discuții cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și iată că acestea s-au materializat.

Mulțumesc pe această cale premierului Marcel Ciolacu și Ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, care au înțeles importanța acestui proiect pentru Sighetu Marmației și pentru Maramureș; secretarului de stat, Bogdan Mîndrescu, directorilor și aparatului de specialitate din cadrul Ministerului Transporturilor care s-au ocupat de documentație. În acest fel, aceste obiective pot fi modernizate mai curând, având un impact major asupra economiei locale și relațiilor bilaterale dintre cele două țări.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!