Deputatul liberal Florin-Alexandru Alexe a vizitat Mocănița de la Vişeu de Sus - Ziarul de Maramures

Deputatul liberal Florin-Alexandru Alexe a vizitat Mocănița de la Vişeu de Sus

Împreună cu Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus am vizitat Mocănița, un brand de succes al turismului românesc, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Florin-Alexandru Alexe.

În această săptămână deputatul liberal a fost în vizită la Vișeu de Sus și Bistra. Acesta a făcut o scurtă relatare despre impresiile lăsate de Mocăniță.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Mocănița de la Vişeu de Sus este ultima cale ferată forestieră cu abur din Europa care încă mai este folosită pentru transportul lemnului, dar și în scop turistic, reușind să atragă anual mii de turiști. Am fost încântat să văd că Satul Maramureșean al Mocăniței, un ansamblu de case tradiționale maramureșene amplasate în incinta gării Mocăniței de pe Valea Vaserului, se extinde cu 6 case. În acest loc, turiștii au ocazia să admire expoziția de case în stil maramureșean, să servească produse tradiționale românești și să participe la evenimente și spectacole folclorice.”

Împreună cu primarul Vasile Duciuc, Florin-Alexandru Alexe a vizitat comuna Bistra, recunoscută pentru peisajele magice, protejarea tradițiilor și ospitalitatea locuitorilor.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Am văzut stadiul lucrărilor la sala de sport școlară din satul Bistra. Am fost încântat să observ că se lucrează intens pentru realizarea obiectivului. Lucrările au început în data de 11 mai anul acesta, iar data finalizării construcției este 25 martie 2023, având astfel o perioadă de execuție de 10 luni și jumătate. Proiectul este realizat printr-un program inițiat de Compania Națională de Investiții. Suntem determinați să modernizăm fiecare localitate din România. Prin implementarea viziunii liberale, am convingerea că putem dezvolta comunitățile locale. Facem echipă pentru Bistra! Facem echipă pentru Maramureș!”

Foto-Florin-Alexandru Alexe FB

  • Mare mincinos este primarul din Viseu de Sus, Vasile Coman, dupa ce neamtu a construit la Mocanita din Viseu acum el se lauda. Frumos, sa te lauzi cu munca altuia….

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!