Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș în vizită de lucru la primăriile din comunele Cernești, Copalnic Mănăștur și Recea - Ziarul de Maramures

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș în vizită de lucru la primăriile din comunele Cernești, Copalnic Mănăștur și Recea

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș alături de prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder a efectuat câteva vizite de lucru la primăriile din județ, respectiv, în comunele Cernești, Copalnic Mănăștur și Recea.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: ”În comuna Cernești, am avut o întâlnire cu domnul primar, Mircea Deac, în care am discutat despre problemele administrative și proiectele în derulare ale comunei. Cu primarul comunei Copalnic Mănăștur, Vasile Mihalca, am analizat proiectele locale finanțate prin Programul Anghel Saligny, modernizarea pieței centrale și soluțiile pentru dezvoltarea tuturor sectoarelor comunității. În cadrul vizitei din comuna Recea, ni s-a alăturat și viceprimarul comunei, Gabriel Roman, care ne-a demonstrat implicarea sa în problemele comunității, prin acceptarea invitației noastre de a ne prezenta stadiul proiectelor curente și alte inițiative pentru îmbunătățirea mediului de trai al locuitorilor din Recea.”

În data de 10 august, demnitarul a fost prezent în Șomcuta Mare, Remetea Chioarului, Coaș și Boiu Mare. Senatorul liberal a propus înființarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară între Șomcuta Mare, Boiu Mare, Remetea Chioarului, Copalnic Mănăștur și Coaș.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: ”Punerea în valoare a Cetății Chioarului în vederea dezvoltării turismului din zonă a fost una din temele discuțiilor purtate astăzi cu primarii Ioan Buda de la Șomcuta Mare, Petrică Ovidiu de la Remetea Chioarului, Achim Calin de la Coaș și cu viceprimarul Nicolae Prodan de la Boiu Mare. În cadrul discuțiilor, am propus înființarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară între Șomcuta Mare, Boiu Mare, Remetea Chioarului, Copalnic Mănăștur și Coaș pentru a atrage fondurile necesare reabilitării Cetății Chioarului și pentru promovarea zonei. Prin măsurile pe care le luăm împreună cu Consiliul Județean, ne dorim să folosim la maxim potențialul turistic al județului, pentru dezvoltarea Maramureșului și pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!