Darius Pop, deputat: Din 2024, AUR se va implica activ în eradicarea traficului și consumului de droguri - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat: Din 2024, AUR se va implica activ în eradicarea traficului și consumului de droguri

Darius Pop, declaratia politica în Camera Deputaților. Consumul si traficul de droguri constituie un semnal de alarma tras de la cel mai inalt nivel.

Deputatul și președintele AUR Maramureș, Darius Pop, a avut un discurs incisiv în Camera Deputaților cu privire la traficul și consumul de droguri din țara noastră. Demnitarul a punctat faptul că nu au fost făcute referințe cu privire la traficanții sau rețelele de crimă organizată, care exploatează vulnerabilitățile tinerilor, în discursul președintelui României, făcut la mijlocul lunii curente. Deputatul a taxat derapajele și a precizat că statul este complice cu marile rețele infracționale. Acesta a amintit de capturile de droguri făcute de autorități în porturile olandeze, făcând o comparație cu lipsa activităților autorităților române pe capturile mari de droguri.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Degeaba se laudă poliția că a prins doi, trei tineri cu o cantitate de droguri nesemnificativă când aceste rețele și vârful lanțului de distribuție este de neatins.”

În încheiere, demnitarul a dat asigurări că, din 2024, AUR se va implica activ în eradicarea acestui fenomen pentru ca familiile din țara noastră să aibă un trai fără astfel de griji: ”Rețelele traficanților de droguri nu vor mai pune în pericol viața copiilor noștri.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!