Tichete educaționale de 500 de lei pentru preșcolari și elevi. Cererile se depun până în 5 octombrie 2023! - Ziarul de Maramures

Breaking News

Tichete educaționale de 500 de lei pentru preșcolari și elevi. Cererile se depun până în 5 octombrie 2023!

Pentru ca preșcolarii și elevii să intre în posesia acestor tichete educaționale, cererile trebuie depuse cel târziu până la data de 5 octombrie 2023, transmite deputatul social-democrat Gabriel-Valer Zetea.

Beneficiari sunt aproximativ 410.000 de copii și elevi din medii vulnerabile, iar banii vin de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD Maramureș: ”Cine primește tichetele educaționale de 500 de lei în anul școlar 2023-2024? Copiii dezavantajaţi din învăţământul de stat preşcolar înscrişi în învăţământul de stat; copiii dezavantajaţi din învăţământul de stat primar înscrişi în învăţământul de stat primar care îndeplinesc criteriile de venit stabilite în Programul naţional de rechizite şcolare; copiii dezavantajaţi din învăţământul de stat gimnazial înscrişi în învăţământul de stat gimnazial. Venitul mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an trebuie să fie de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe ţară.”

Informații suplimentare se pot obține de la învățătorii/diriginții de la clasă.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!