Controale făcute de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în Baia Mare și Sighetu Marmației

Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au exacutat ieri acțiuni pe linia prevenirii, descoperirii și combaterii evaziunii fiscale, pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit, precum și pentru combaterea ilegalităților ce se comit pe timpul transportului, depozitării și comercializării cerealelor.

În cadrul acțiunii au fost verificate opt societăți comerciale, șase persoane fizice și 41 de mijloace de transport care desfășoară activități pe zona localităților Baia Mare și Sighetu Marmației, în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare, precum și în domeniul trasnportului, depozitării și comercializăeii cerealelor.

Poliția Maramureș: ”Polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.000 de lei conform O.U.G. 12/2006 și OUG 28/1999. Totodată, au fost confiscate 6 produse de panificație în valoare de 300 lei și sume de bani în numerar în valoare de 422 lei. Totodată, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999, s-a dispus suspendarea activității unei societăți comerciale care derulează activitate pe raza municipiului Sighetu Marmației, până la remedierea neregulilor constatate.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!