A furat mașina din fața unui magazin din Șomcuta Mare și a crezut că nu va fi prins - Ziarul de Maramures

A furat mașina din fața unui magazin din Șomcuta Mare și a crezut că nu va fi prins

Tânărul, de doar 23 de ani și fără permis de conducere, a luat mașina care staționa în fața unui magazin de pe strada Mireșului din Șomcuta Mare, fără ca proprietara să știe.

Întâmplarea a făcut ca acesta să fie oprit pentru control de un echipaj din cadrul Poliţiei Şomcuta Mare aflat în timpul serviciului de patrulare.

Poliția Maramureș: ” În timp ce lucrători din cadrul Poliţiei orașului Şomcuta Mare efectuau serviciul de patrulare pe strada Mireșului din oraș, au oprit un autoturism pentru control. La volan a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Şomcuta Mare, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, autoturismul condus de acesta, este proprietatea unei femei din oraș și a fost sustras din fața unui magazin de pe strada Mireșului, fără consimțământul proprietarei.”

În cauză polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Incidentul s-a petrecut marți, 17 august.

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!