”Arta adulterului” se joacă pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Vezi aici, programul săptămânii curente - Ziarul de Maramures

”Arta adulterului” se joacă pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Vezi aici, programul săptămânii curente

Băimărenii sunt invitați la teatru. În această săptămână pe scena Teatrului Municipal Baia Mare se va juca spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, în regia lui Daniel Vulcu, cu scenografia semnată de Mihai Vălu. Și cei mici sunt așteptați de ”Degetul poznaș”, la un spectacol regizat de Radu Dinulescu.

Mai jos găsiți programul Teatrului Municipal Baia Mare pentru săptămâna în curs.

Miercuri, 22 septembrie, de la ora 19.00, pe scena mare se joacă spectacolul ”Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele: Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș, Adriana Covaci.

Spectacolul ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.”

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Joi, 23 septembrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu. Din distribuție fac parte actorii: Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

“Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” (Ana Liliana Ilea)

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 130 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 25 septembrie și duminică, 26 septembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul ”Degetul poznaș”, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea și Liliana Voș.

”În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia. Prietenul ei cel mai bun, ursulețul de pluș, o va însoți în aventura, ce o va purta în casa unui magician, în coliba unei vrăjitoare și în grădina unui marțian. Dar, ca în mai toate poveștile, zâna cea bună va fi cea care-i va îndeplini dorința: regăsirea degetului poznaș.” (Alina Diciuc)

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei.

VEZI AICI – NOI REGULI DE ACCES LA TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE

Informații și rezervări spectacole: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie

Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice

Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!