Audiențele la subprefectul Rudolf Stauder precum și la președintele CJ Maramureș nu se mai fac fizic - Ziarul de Maramures

Audiențele la subprefectul Rudolf Stauder precum și la președintele CJ Maramureș nu se mai fac fizic

Documentele pot fi trimise prin email sau curierat

Subprefectul Rudolf Stauder, cu atribuții de prefect, a decis ca toate audiențele cu cetățenii să fie desfășurate în online. Aceeași măsură a dispus-o și șeful administrației județene, Ionel Bogdan.

Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureș a declarat, în această dimineață pentru ziaruldemaramures.ro faptul că:

”Audiențele la domnul subprefect Rudolf Stauder precum și la doamna subprefect Enikő-Erzsébet Krizsanovszki, care au fost stabilite deja sau urmează să se stabilească, se vor desfășura în online, pentru o perioadă de 30 de zile, conform dispozițiilor prevăzute în Hotărârea de Guvern. Referitor la accesul în instituție, acesta se va face pe baza certificatului, a testului sau cu dovada trecerii prin boala. Cetățenii pot trimite/transmite documente pe adresa de email [email protected], [email protected] sau pe posta/curierat.”

Referitor la președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan și acesta a decis ca audiențele cu cetățenii să fie desfășurate în mediul virtual. În ceea ce privește instituția, accesul se face la fel ca și în cazul Prefecturii Maramureș.

Astfel, începând de astăzi, 25 octombrie 2021, accesul în Prefectura și Consiliul Județean Maramureș se face în baza certificatului verde, al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, test antigen, nu mai vechi de 48 de ore sau cu dovada că s-a trecut prin boală, dar intervalul să nu depășească 180 de zile. Excepție fac, avocații pentru exercitarea activității profesiei de avocat.

Documentele sunt verificate înainte de intrarea în instituție.

Persoanele care nu se încadrează în una din cele trei criterii, care vizează accesul în Prefectura Maramureș sau Consiliul Județean Maramureș pot cere informații la numărul de telefon 0262-215.001-Prefectură, respectiv 0262-212.110-Consiliul Județean.

Prefectura Maramureș – Cetățenii pot trimite/transmite documente pe adresa de email [email protected], [email protected] sau pe poștă/curierat.

Consiliul Județean Maramureș – Cetățenii pot trimite/transmite documente pe adresa office@cjmaramureș.ro sau prin poștă/curierat.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!