LIVE: Legea 2 Mai și Legea Anastasia. Centru de dezintoxicare și reabilitare în Baia Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

LIVE: Legea 2 Mai și Legea Anastasia. Centru de dezintoxicare și reabilitare în Baia Mare

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: "O dată la 6 luni modificăm Anexa pentru toate drogurile care apar. E o luptă continuă cu traficanții de droguri.”

Președintele Comisiei Juridice din Senatul României, senator Cristian Niculescu Țâgârlaș, a fost prezent vineri, 12 aprilie 2024, la emisiunea ALTERNATIVE, transmisă în direct pe pagina de Facebook a Ziarului de Maramureș.

În cadrul emisiunii s-a discutat despre Legea 2 Mai și Legea Anastasia, dar și despre proiectul care prevede realizarea unui număr de opt centre de dezintoxicare și reabilitare în țară. De precizat ar fi faptul că unul din aceste centre va fi în Municipiul Baia Mare.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: ”Este un proiect legislativ care a trecut de Senat, a fost în comisia pe care o prezidez. Am reglementat modul de finanțare, modul de coordonare a acestor centre și conform și declarației publice pe care a făcut-o doamna ministru Alina Gorghiu, unul dintre centre va fi în Baia Mare și va deservi regiunea de Nord-Vest. (…) Am reușit să aducem acest centru în Baia Mare, în Maramureș și urmează să vedem locația. (…) Finanțarea va fi asigurată de Ministerul Sănătății cu coordonarea Ministerului Justiției și Agenția Națională Antidrog. Aceste centre vizează reinserția socială a persoanelor care au astfel de tulburări comportamentale pentru că această adicție vine și cu o serie întreagă de probleme de integrare, probleme care definesc comportamentul consumatorului de droguri.” DETALII INTERESANTE SUS ÎN VIDEO!

🟨Legea 2 Mai si Legea Anastasia (traficantii de droguri, consumatorii de droguri, pornografia infantila, consumul de alcool si drog la volan)

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: „O data la 6 luni modificam Anexa pentru toate drogurile care apar. (…)E o lupta continua cu traficantii de droguri. Au chimisti foarte buni care schimba substantele active la fiecare drog ca sa nu intre in zona dispozitiilor legale si astfel sa fie droguri „legale” (…). Detalii in VIDEO, SUS!

🟨Candidati si contracandidati la Primaria Baia Mare si Consiliul Județean Maramureș

VĂ invitĂm sa ne urmariți!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!