Călin Bota, deputat PNL MM: Marcel Boloș este ministrul care a susținut cel mai mult dezvoltarea județului Maramureș - Ziarul de Maramures

Breaking News

Călin Bota, deputat PNL MM: Marcel Boloș este ministrul care a susținut cel mai mult dezvoltarea județului Maramureș

A fost semnat contractul de finanțare pentru primul parc industrial care se realizează la Baia Sprie

Deputatul Călin Bota, președinte PNL Baia Mare, a fost prezent la semnarea contractului de finanțare pentru primul parc industrial din județul nostru, care se va realiza la Baia Sprie. Demnitarul a precizat că, în perioada următoare vor fi semnate contractele de finanțare și pentru Fărcașa, Șomcuta Mare și Târgu Lăpuș.

Bogdan Vodă, Mireșu Mare și Giulești au proiectele în etapa de evaluare.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: Ministrul finanțelor, Marcel Boloș, și președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, au semnat contractului de finanțare pentru primul parc industrial din județul nostru, cel de la Baia Sprie. Proiectul are o valoare de aproximativ 11 milioane de euro, la care se adaugă granturi în valoare de 15 milioane de euro de care vor beneficia antreprenorii care își vor dezvolta afacerile aici. În perioada următoare, vor fi semnate contractele de finanțare și pentru Fărcașa, Șomcuta Mare și Târgu Lăpuș, iar pentru parcurile industriale din Bogdan Vodă, Mireșu Mare și Giulești proiectele sunt în etapa de evaluare. Felicitări colegilor mei de la Consiliul Județean, Ionel Bogdan-președinte, și Gabriel Ștețco -administrator public al județului, pentru implicare și pentru realizarea acestor proiecte de care Maramureșul are mare nevoie. Mulțumesc ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, pentru sprijinul pe care îl oferă constant proiectelor de dezvoltare a Maramureșului! Deși nu este născut în Maramureș, Marcel Boloș este ministrul care a susținut cel mai mult dezvoltarea județului și merită toată recunoștința noastră.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!