Apartament fără becuri, fără prize…factura la curent 700 de lei. Băimăreanca a cerut verificarea facturii - Ziarul de Maramures

Apartament fără becuri, fără prize…factura la curent 700 de lei. Băimăreanca a cerut verificarea facturii

Dacă sâmbăta trecută relatam despre situația unui băimărean care a primit o factură pentru consumul de curent în valoare de aproximativ 2.600 de lei-AICI PUTEȚI CITI, iată că pe adresa redacției a ajuns o altă situație incredibilă spunem noi, pe același subiect.

Chiar dacă factura a fost emisă în luna aprilie, considerăm că trebuie să vă prezentăm cazul, ca pe un semnal de alarmă, pentru ca voi, cititorii noștri să fiți atenți și vigilenți atunci când e vorba de facturarea la energie indiferent că vorbim de gaz sau de curent.

Băimăreanca are 35 de ani, muncește în afara țării și recent și-a terminat de achitat ratele pentru un apartament nou, semifinisat, cu două camere, situat într-un imobil din zona Bulevardului Independenței din Baia Mare.

Locuința fiind semifinisată nu avea becuri, nu avea prize, nelocuită, consum…zero…Și totuși, factura care a fost emisă de furnizorul de energie electrică a fost de … 700 de lei. Disperată, femeia a început să se intereseze ce e de făcut. Într-un final cu bunăvoința unei angajate, contorul și factura au fost verificate, iar prețul final a trecut cu puțin de 20 de lei, așa cum era firesc să fie.

Se pot produce greșeli și acestea pot fi îndreptate. Ideea e ca dumneavoastră să le observați din timp si să vă adresați companiei care vă emite factura.

Pe de altă parte, vă puteți adresa și Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş care se găsește în Baia Mare pe str. Dimitrie Cantemir nr. 4B, cod 430093. Informații puteți obține la numărul de telefon 0262/218.887. Reclamațiile se pot depune și prin poșta electronica la [email protected]

Facem precizarea că am citit toate comentariile dumneavoastră cu privire la facturile uriașe pe care le-ați primit. În consecință decizia vă aparține. Noi vă recomandăm autocitirea contoarelor!

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

Ziarul de Maramures

Trebuie să știi

error: Conținut protejat !!