Primarul Alin Sebastian Bîrda a ieșit din nou în teren. Edilul a făcut o verificare a șantierelor - Ziarul de Maramures

Breaking News

Primarul Alin Sebastian Bîrda a ieșit din nou în teren. Edilul a făcut o verificare a șantierelor

Ne ocupăm îndeaproape de proiectele pe care le avem în implementare în partea de sus a orașului: proiectul de amenajare a piațetei din zona Primăriei și cel complementar acestuia, construcţia centrului multifuncțional și amenajarea în continuare a căilor de acces și a spațiilor verzi din zonă, a precizat primarul orașului Baia Sprie, Alin Sebastian Bîrda.

Lucrăm cu echipe de constructori care manifestă atenție la detalii, la termene, iar în echipa noastră am câștigat un om calificat și profesionist în administrație în persoana domnului Barbul Vasile, actual administrator public al orașului. Ne bucurăm că ne-am întărit echipa de proiecte, iar Baia Sprie câștigă prin experiența lui anterioara vastă de administrator public, a mai precizat Bîrda.

Primarul Alin Sebastian Bîrda face vizite frecvente pe șantierele arondate Primăriei Baia Sprie pentru a superviza lucrările, dar și pentru ca finalizarea lor să se facă, conform contractelor încheiate. Este de apreciat implicarea sa, în buna dezvoltare a orașului.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!