Undă verde. Centrul localității Vișeu de Sus a fost semaforizat. Treceri pentru pietoni, desființate

A fost pus în funcțiune sistemul de semaforizare din orașul Vișeu de Sus, care va reglementa traficul pe zona de centru și va impune reguli clare de circulație în cadrul celor 8 intersecții (de la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus și până în zona centrului comercial).

🚦 Cele 8 locații semaforizate funcționează în sistem sincronizat „Undă verde”, trecerea pietonilor fiind condiționată de acționarea butoanelor pietonale. Timpii de traversare sunt calculați în funcție de lățimea carosabilului și ținând cont de o viteza medie de deplasare, fiind afișați pe cronometre. În situația în care nu există pietoni care să solicite traversarea drumului, culoarea verde rămâne nemodificată și se circulă nestingherit.

”MARE ATENȚIE la trecerile de pietoni care au fost desființate și care acum sunt acoperite cu culoarea negru și ”obstrucționate” cu  garduri de protecție. Dacă au fost desființate, înseamnă că traversarea prin acele locuri a devenit INTERZISĂ”, transmite primarul din Vișeu de Sus, Vasile Coman.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!