ACTUALIZARE: Bătrânul căutat de autorități a fost găsit decedat într-o râpă adâncă de 80 metri - Ziarul de Maramures

ACTUALIZARE: Bătrânul căutat de autorități a fost găsit decedat într-o râpă adâncă de 80 metri

Bătrânul de 86 de ani a fost văzut ultima dată luni, 20 martie. Ieri, 21 martie, la ora 13.00 a fost căutat de o persoană care-i ducea mâncare. Aceasta a sesizat că lipsește. Prin urmare, sătenii s-au mobilizat și au început căutările. Din păcate nu l-au găsit.

Apelul la 112 a fost dat la ora 20.20.

Dan Benga, șef Salvamont Maramureș: ”Apelul venit prin 112 ne-a anuntat despre o persoană dispărută zona Dealul Corbului, județul Maramures. Persoana dispărută este un barbat de 86 ani care nu avea probleme medicale din spusele apropiatilor. A fost văzut ultima dată alaltăieri la ora 14:00. Marți, la ora 13:00, persoana care îi ducea mâncare nu l-a mai găsit la domiciliul său și a dat alarma. Din spusele localnicilor de la ora 14:00 l-au cautat sătenii, dar nu l-au găsit, acestia neinformand structurile specializate in cautarea persoanelor disparute decat seara tarziu. Salvamont Maramures a intervenit in urma apelului de urgenta venit de-abia in jurul orelor 20.20 cu o echipa alaturi de care au mai fost prezente echipaje ale Politiei Nationale si a ISU Maramures. Cautarile vor fi reluate cu forte suplimentare in aceasta dimineata.”

Revenim pe acest subiect.

ACTUALIZARE ora 13

Salvamont Maramureș: ”Persoana ratacita a fost gasita decedata, cazuta intr-o râpă cu apa de peste 80 metri. A fost extrasa prin tehnica de coarda si lansat tot cu ajutorul corzilor pana la punctul de unde va fi transportat cu ajutorul targii UT 2000 pana la masina de la Medicina Legala. ”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!