Localnic din Tăuții de Sus prins la volan fără permis, de polițiștii băimăreni. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore - Ziarul de Maramures

Localnic din Tăuții de Sus prins la volan fără permis, de polițiștii băimăreni. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, 29 aprilie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii din Baia Mare au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Electrolizei. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 35 de ani, domiciliat în localitatea Tăuții de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce cu restricții: REȚINUT.

Întrucât a refuzat testarea cu aparatele alcooltest și drugtest, bărbatul a fost condus la spital în vedere recoltării de probe biologice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind condus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!