Senatorul Sorin Vlașin a fost prezent la vizita premierului Marcel Ciolacu, în Maramureș - Ziarul de Maramures

Breaking News

Senatorul Sorin Vlașin a fost prezent la vizita premierului Marcel Ciolacu, în Maramureș

Senatorul Sorin Vlașin a fost prezent vineri, 31 mai, la vizita în județul Maramureș, a premierului României, Marcel Ciolacu. Premierul a fost însoțit de Mihai Tudose, dar și de secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Sorin Vlașin, senator de Maramureș: ”Județul Maramureș are un prieten și un sprijin de nădejde în premierul Marcel Ciolacu și cu încredere avem șansa unui parteneriat solid pentru dezvoltare. PSD a demonstrat că știe să facă administrație performanta și să dezvolte comunitățile locale. Vizita domnului premier a cuprins mai multe întâlniri importante și discuții aplicate care au inclus toate domeniile de activitate, de la spiritualitate, la economie și infrastructură.”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a arătat că din sutele de km de autostrăzi și drumuri rapide care se construiesc în țară, nici măcar un km nu vizează județul Maramureș.

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu: ”Cu regret o spun, stagnarea județului Maramureș este evidentă. Aici este nevoie de o echipă care să vadă toate provocările și care să știe exact ce buget are la dispoziție pentru a implementa toate proiectele. Dacă nu veți avea o autostradă care să vă lege de Suceava și de Satu Mare, dezvoltarea județului va stagna în continuare.”

Senatorul Sorin Vlașin consideră că, administrațiile publice locale nu ar trebui să aibă culoare politică și ar trebui să militeze pentru dezvoltarea comunităților pe care le manageriază și implicit pentru cetățeni.

Sorin Vlașin, senator de Maramureș: ”Administrațiile locale nu trebuie să aibă culoare politică. Ele trebuie să pună interesul cetățeanului mai presus de orgolii politice și personale, să fie complementare, nu să se concureze. Iar echipa PSD a demonstrat că poate face acest lucru.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!