Sorin Vlașin, senator: Ne aflăm la începutul unui an greu, cu patru rânduri de alegeri și sunt convins că nu putem caștiga decât uniți - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator: Ne aflăm la începutul unui an greu, cu patru rânduri de alegeri și sunt convins că nu putem caștiga decât uniți

Senatorul Sorin Vlașin a participat la Conferința Județeană de alegeri organizată în cadrul PSD Maramureș. La eveniment au participat 850 de delegați, iar Gabriel-Valer Zetea a fost reconfirmat ca lider al organizației județene.

Vineri, 26 ianuarie 2024 a fost o zi importantă pentru Organizația Județeană a PSD Maramureș. Cei 850 de delegați social-democrați maramureșeni prezenți au venit pentru a-și alege președintele și echipa de conducere a PSD Maramureș pentru următorul mandat, alegerile anterioare fiind organizate în 6 februarie 2020.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Am participat la Conferința județeană de alegeri a PSD Maramureș, unde am avut onoarea să avem ca invitați nume importante din conducerea centrală a partidului. Astfel, au fost prezenți premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, ministrul Digitalizării, Bogdan-Ivan Gruia, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, coordonatorul campaniei europarlamentare a PSD, Mihai Tudose, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, vicepreședinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest. Ne aflăm la începutul unui an greu, cu patru rânduri de alegeri și sunt convins că nu putem caștiga decât uniți, mobilizați, aproape de oameni. Forța unui partid o reprezintă oamenii lui, iar PSD are oameni competenți, oameni cărora le pasă cu adevărat de maramureșeni, de români.
Îl felicit pe Gabriel Zetea pentru reconfirmarea în funcția de președinte și felicit întreaga echipă de conducere. Mulțumiri conducerii centrale a partidului și tuturor colegilor din PSD Maramureș. Iar colegilor din organizația PSD Sighetu Marmației, le transmit un gând special, de recunoștință și apreciere.

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri s-a aprobat și o rezoluție de susținere a Maramureșului de către Guvernul României, care prevede atragerea de investiții puternice în turism, dar și în infrastructură, cele două drumuri rapide: Baia Mare – Petea – Vaja dar și Baia – Mare – Zalău, care să se lege de Autostrada Transilvaniei fiind două obiective extrem de importante.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!