Adrian Todoran: Cele șapte repere ale Maramureșului care mă motivează să reprezint județul în Parlamentul European - Ziarul de Maramures

Breaking News

Adrian Todoran: Cele șapte repere ale Maramureșului care mă motivează să reprezint județul în Parlamentul European

Le-am putea numi minuni, pentru că nu există un vizitator care să nu se minuneze atunci când le întâlnește. Sunt simboluri ale acestor locuri, făcând parte din moștenirea pentru care Maramureșul este cunoscut peste tot în Europa.

Adrian Todoran, candidat al formațiunii Alianța Dreapta Unită la Alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie, a ales șapte dintre cele mai importante repere ale județului, ca o motivație pentru a reprezenta Maramureșul în Europa.

”Am fost binecuvântați cu locuri deosebite și oameni cum greu găsești în lumea asta. Și ne mândrim când vorbim despre Maramureș, indiferent unde ne-am afla. Tradiția, credința și oamenii buni definesc un colț de rai pe harta României.

Dacă mă întrebați care sunt pentru mine cele mai importante repere ale Maramureșului, vă spun că e greu să dai un răspuns scurt, pentru că oricare ar fi el, sigur va fi incomplet. Eu mă voi limita, în schimb, la șapte dintre simbolurile pe care le avem.

Le amintesc fără o preferință anume și într-o ordine întâmplătoare.

-Cimitirul Vesel, din Săpânța.
-Bisericile de lemn.
-Cascada Cailor, din Borșa, și Pietrosul Rodnei.
-Obiceiurile de Iarnă și de Paști.
-Portul tradițional.
-Gastronomia (mâncarea și tăria specifică locurilor).
-Oamenii de ieri și de azi care fac mereu cinste Maramureșului.

Aceasta este averea noastră, zestrea pentru care vreau să reprezint județul în Parlamentul European. Și sunt sigur că oricine îi trece pragul, măcar o dată în viață, va rămâne mereu impresionat. La fel cum am promovat Maramureșul în țară, îmi doresc să fac lucrul acesta și în Europa.

Pe 9 iunie, ai ocazia să votezi. Alege-i în Parlamentul European pe cei ce își iubesc locurile în care s-au născut și vor să le promoveze peste tot în lume! Votează responsabil!”, transmite Adrian Todoran, candidat al Alianței Dreapta Unită la Alegerile pentru Parlamentul European 2024.

CMF: 41240004

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!