Florin Alexandru-Alexe, deputat PNL Maramureș: Președintele României, este implicat activ în combaterea schimbărilor climatice - Ziarul de Maramures

Florin Alexandru-Alexe, deputat PNL Maramureș: Președintele României, este implicat activ în combaterea schimbărilor climatice

Klaus Iohannis, președintele României, este implicat activ în eforturile naționale și internaționale de combatere a schimbărilor climatice și de consolidare a politicilor publice care să facă posibilă tranziția climatică. În acest sens, a decis înființarea unui grup de lucru care și-a desfășurat activitatea pe această problematică, în decursul anului 2022, la nivelul Administrației Prezidențiale, sub coordonarea Departamentului Climă și Sustenabilitate, a scris pe pagina sa, de Facebook, Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș.

Format din experți români din țară și din străinătate, grupul de lucru a identificat o serie de provocări la adresa României în contextul schimbărilor climatice, precum și un set de măsuri pentru a răspunde eficient acestora, toate reunite în raportul „Limitarea schimbărilor climatice și a impactului lor: o abordare integrată pentru România”. Raportul a fost lansat în dezbatere publică, a mai precizat demnitarul.

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Studiile științifice și fenomenele meteo atipice care se manifestă din ce în ce mai des indică accelerarea încălzirii globale cu implicații negative tangibile și incontestabile asupra României. Este momentul să acționăm. Putem lăsa o planetă sigură următoarelor generații. Protejăm natura! Protejăm viitorul!”

Foto-Florin Alexandru Alexe FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!