Continuă lucrările de modernizare în zona Ghioceilor și Narciselor din Baia Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

Continuă lucrările de modernizare în zona Ghioceilor și Narciselor din Baia Mare

Pap Zsolt István, viceprimarul Municipiului Baia Mare: Continuăm lucrările de modernizare/reamenajare alei/parcări/trotuare în zona Ghioceilor, Narciselor. M-am asigurat că ritmul lucrărilor nu încetinește, ba mai mult că se alocă și mai multe resurse.

Pe lângă refacerea totală a aleilor dintre blocuri, s-au refăcut trotuarele (am insistat din nou pentru coborârea bordurilor la capetele trotuarelor) s-au creat multe locuri noi de parcare (în multe cazuri parcările vechi erau în semi legalitate pe foste spații verzi ori trotuare), dar s-a ținut cont și de spațiul verde prin delimitarea clară a acestuia și prin desființarea unor locuri de parcare ilegale făcute prin gardurile vii din jurul blocurilor (cu toate că existau presiuni mari pentru diminuarea zonelor verzi în mod agresiv, abordare cu care nu am fost de acord).

Potrivit informațiilor furnizate în spațiul public de Pap Zsolt István au fost demolate și câteva garaje pentru lărgirea parcărilor.

Pap Zsolt István, viceprimarul Municipiului Baia Mare: S-au demolat și câteva garaje (prea puține din punctul meu de vedere, dat fiind numărul mare de parcări care se puteau face în locul lor) pentru a reda zonei spațiul și estetica dorită (plus locuri de parcare). Așadar continuăm lucrările, am alocat banii necesari pentru a finaliza intervențiile începute. În zonele unde deja s-a asfaltat urmează aplicarea marcajelor rutiere/numerotarea parcărilor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!