(LIVE)Darius Pop, deputat AUR MM: Săptămâna aceasta am adresat o întrebare ministrului Muncii referitoare la indemnizațiile sociale ale pensionarilor - Ziarul de Maramures

(LIVE)Darius Pop, deputat AUR MM: Săptămâna aceasta am adresat o întrebare ministrului Muncii referitoare la indemnizațiile sociale ale pensionarilor

Deputatul Darius Pop, președinte AUR Maramureș a fost prezent în redacția ziarului la emisiunea ALTERNATIVE. Demnitarul a adresat o serie de întrebări premierului, ministrului energiei, ministrului muncii și ministrului sănătății, pentru a clarifica câteva nereguli constatate în diferite zone ale țării și care au fost sesizate de deputat.

Detalii pe acest subiect, aflați urmărind emisiunea din VIDEO-ul de mai sus.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Activitatea mea parlamentară continuă chiar dacă este vacanță. Săptămâna aceasta am adresat o întrebare ministrului Muncii referitoare la indemnizațiile sociale ale pensionarilor. Întrebările pe care eu le adresesez miniștrilor și reprezentanților Guvernului sunt și pentru cetățenii din județul Maramureș. Pe acest subiect, fac referire la nivelul de trai al pensionarilor. Tot timpul în preajma campaniilor auzim de mărirea pensiilor, de grija Guvernului față de pensionari și aceeași minciună care se rotește de peste 30 de ani și vizează acest segment al pensionarilor și care neavând o sursă de informare corectă sunt manipulați. Din păcate aceștia au de suferit.”

Alte subiecte au vizat războiul din Ucraina, Planul Simion, alegerile prezidențiale și parlamentare, instalarea corturilor în Municipiul Baia Mare.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Nu ne dorim să intrăm în război (…). AUR militează pentru pace. (…) Se crează panică într-o perioadă electorală (…) pentru a bulversa electoratul. Acest război nu are nicio legătură cu noi. (…) MApn a solicitat tot felul de date ale tinerilor (…) tocmai ca să creeze panică în rândul cetățenilor, pentru ca ei să fie salvatorii. (…) Președintele țării a semnat în secret un contract pentru (…)” DETALII IN VIDEO, SUS! 

Pentru alegerile parlamentare, deputatul Darius Pop a venit și cu un nume. Este vorba despre dr. Costache Chertif, șeful secției de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă în cadrul Spitalului Județean din Baia Mare, care este Doctor în Științe Medicale, membru activ ISAPS, ISPRES, SRMR, ACPR, SRCM, vicepresedinte SRCC (2006-2010), reprezentant HTC (Hand Trauma Committee), membru activ ECAMS. Surse apropiate ziarului nostru au relatat faptul că medicul Costache Chertif va candida pentru Senatul României din partea AUR Maramureș la alegerile parlamentare din luna decembrie 2024.

AUR Maramureș a instalat corturi în zona magazinului Maramureș, dar și în centrul vechi al Municipiului Baia Mare. Prin urmare cetățenii sunt invitați la aceste corturi pentru a sta de vorbă cu deputatul Darius Pop și membrii AUR Maramureș. Tot aici se pot obține informații despre Planul Simion.

Detalii găsiți urmărind emisiunea!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!