Incendiu izbucnit la două anexe gospodărești din Cetățele. 3 hectare de pădure cuprinse de flăcări la Ferneziu - Ziarul de Maramures

Incendiu izbucnit la două anexe gospodărești din Cetățele. 3 hectare de pădure cuprinse de flăcări la Ferneziu

Trei echipaje de stingere au intervenit în cursul serii de ieri, în localitatea Cetățele, pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins două anexe gospodărești, existand posibilitatea de extindere la un șopron unde sunt depozitați baloti de fân.

BM. Se modifică circulația rutieră la intersecția bulevardelor Republicii cu Independenței și strada Dimitrie Cantemir

În sprijin s-au deplasat SVSU Cernești și SVSU Șișești pentru suplimentarea necesarului de apa. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat complet, la scurt timp.

CLICK: Cătălin Cherecheș lucrează la spălătoria penitenciarului în care execută o parte din pedeapsă (surse)

Incendiu în zona Ferneziu

Alte echipaje de pompieri, tot în cursul serii de ieri, au acționat pentru lichidarea unui incendiu de fond forestier, în zona Ferneziu.

”S-a realizat dispozitivul de intervenție pe întreg dealul afectat, actionandu-se din mai multe direcții. În sprijin au intervenit mai mulți cetățeni din zonă și personalul ocolului silvic cu lopeți și vermurele. Incendiul a afectat circa 3 hectare de pădure. Nu mai există pericol de propagare a focului la casele din apropiere”, a transmis ISU Maramureș, seara trecută.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!