(FOTO)Crina Chilat, Lucian Morar, Sorin Vlașin și Gabriel Zetea, la standurile PSD Maramureș. Se strâng semnături! - Ziarul de Maramures

(FOTO)Crina Chilat, Lucian Morar, Sorin Vlașin și Gabriel Zetea, la standurile PSD Maramureș. Se strâng semnături!

5 standuri pe raza municipiului Baia Mare

Crina Chilat, Sorin Vlașin și Lucian Morar, candidatii PSD MM la alegerile parlamentare Crina Chilat, Sorin Vlașin și Lucian Morar, candidatii PSD MM la alegerile parlamentare

Băimărenii și maramureșenii pot semna pentru susținerea candidaturii premierului Marcel Ciolacu, dar și pentru lista la alegerile parlamentare a organizației PSD Maramureș. Semnăturile sunt strânse la standurile pregătite în fața sediului de partid PSD MM de pe Bulevardul Regele Mihai I, în Piața Revoluției sau în zona McDonald’s. Alte două standuri pentru strângerea de semnături pot fi găsite de cetățeni în zona Gării CFR Baia Mare și în zona RFN.

Crina Chilat, Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni, Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș și deputat Gabriel-Valer Zetea, viitorul președinte al Consiliului Județean Maramureș au stat de vorbă cu cetățenii la standurile PSD Maramureș. Primii trei sunt candidații PSD Maramureș la alegerile parlamentare-revenim cu detalii pe acest subiect.

Crina Chilat, candidat la alegerile parlamentare din partea PSD Maramureș: ”Îi așteptăm pe toți cetățenii care doresc să fie alături de noi și au încredere în noi. Avem pregătite standuri în mai multe locații din Municipiul Baia Mare, respectiv: în fața sediului nostru, în Piața Revoluției, în zona McDonald’s, în zona Gării CFR, în zona RFN și urmează să instalăm standuri în alte două locații. Multumesc tuturor maramureșenilor pentru încrederea acordată în toți acești ani.”

Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni, candidat la alegerile parlamentare din partea PSD Maramureș: “Invităm toți băimărenii și maramureșenii să semneze alături de noi pentru candidații PSD Maramureș la parlamentare, dar și pentru Marcel Ciolacu, un președinte pentru toți românii. Mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o in 9 iunie și vă așteptăm din nou alături de noi, pentru a construi România pe care ne-o dorim fiecare.”

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș, candidat la alegerile parlamentare din partea PSD Maramureș: ”Ne bucurăm de fiecare ocazie în care putem fi în mijlocul oamenilor pentru că ei sunt cei care contează de fapt, ei trebuie să fie dezideratul oricărui program, oricărei politici și oricăror acțiuni. Un trai mai bun pentru fiecare român înseamnă o Românie mai puternică. Vă mulțumim, dragi maramureșeni, pentru căldura cu care ne primiți de fiecare dată în mijlocul vostru, pentru semnăturile voastre și susținerea în rundele de alegeri care urmează în acest an. Suntem aici pentru voi și continuăm, cu încredere, împreună.”

Deputat Gabriel-Valer Zetea, viitor președinte al Consiliului Județean Maramureș: ”Sunt recunoscător tuturor maramureșenilor care ne-au acordat încrederea lor în 9 iunie. Dar și celor care, prin semnătura de acum, ne transmit că vor avea aceeași încredere în social-democrați și în alegerile care urmează. Vreau să mulțumesc colegilor și voluntarilor noștri care sunt prezenți la corturile de strângere de semnături, dar mai ales tuturor celor care semnează și își pun încrederea în noi. Fiecare semnătură reprezintă un sprijin și convingerea că putem face mai mult împreună, pentru România.”

Organizația PSD Maramureș invită băimărenii și cetățenii să sprijine candidatura premierului Marcel Ciolacu și lista candidaților social-democrați la alegerile parlamentare. Semnăturile la strang la standurile amplasate în Municipiul Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!