Dan Goron și sportivii de la CS Dragonul participă la Cupa României de Taekwon-do ITF, care se desfășoară la Sala Sporturilor - Ziarul de Maramures

Dan Goron și sportivii de la CS Dragonul participă la Cupa României de Taekwon-do ITF, care se desfășoară la Sala Sporturilor

Dan Goron și sportivii CS Dragonul Baia Mare Dan Goron și sportivii CS Dragonul Baia Mare

Dan Goron și sportivii de la CS Dragonul participă la Cupa României de Taekwon-do ITF, care se desfășoară la Sala Sporturilor.

Competitia este organizata de catre Federația Română de Taekwon-do ITF si clubul local ACS Ge Baek Baia Mare în perioada 10-13 octombrie 2024. Înscrierea sportivilor se va face în data de 10 octombrie, competiția desfășurându-se în zilele de 11, 12 și 13 octombrie 2024. Organizatorii estimează că vor participa aproximativ 800 de sportivi de la toate cluburile de Taekwon-do ITF din țară.

CLICK: Unde putem mânca la Sărbătoarea Castanelor 2024? Vezi zonele dedicate copiilor, zonele alocate produselor de artizanat

La Cupa României va participa și arhicunoscutul antrenor emerit DAN GORON cu sportivii săi, Goron fiind cel care manageriază Clubul Sportiv Dragonul, club cu rezultate merituoase pe plan național și internațional, sportivii având perfomanțe remarcabile la marile competiții europene și mondiale de Taekwon-do ITF.

Dan Goron, antrenor emerit 6 DAN, administrator CS Dragonul Baia Mare: ”De la CS Stiinta-Dragonul Baia Mare vom participa cu o echipa numeroasa, inca nu s-au deschis inscrierile pentru competitie, dar estimam un numar de 60-70 de sportivi, la toate probele competitiei (tull, lupta, tehnici speciale, lupta traditionala, proba de forta la copii-dinamometru si proba de spargere de forta la juniori 1 si seniori), la toate probele individuale si pe echipe. Se va concura la toate categoriile de varsta, -8 ani , – 10 ani, -12 ani, 13-15 ani, 16-18, + 18 (seniori). CS Stiinta-Dragonul Baia Mare va fi prezenta cu o echipa tehnica mare, ca să spun așa, iar lista completa o vom avea la inceputul lunii octombrie.”

Întrebat despre elementele care contribuie la succesul activităților de Taekwon-do ITF în Baia Mare, antrenorul emerit Dan Goron a punctat faptul că: ”Baia Mare este un centru sportiv important, unde cluburile de Taekwon-do ITF, inclusiv Clubul Sportiv Dragonul, organizează periodic activități. Există și câțiva factori cum ar fi: -Taekwon-do ITF are o tradiție puternică în Baia Mare, iar interesul crescut pentru acest sport a consolidat comunitatea de practicanți; -autoritățile locale oferă un bun sprijin pentru sportul de performanță, susținând organizarea de competiții, demonstrații și evenimente de promovare a Taekwon-do-ului; -Baia Mare dispune de săli moderne, echipate corespunzător pentru antrenamente și competiții, oferind condiții excelente pentru sportivi de toate vârstele; -organizarea de activități sportive este încurajată pentru a sprijini dezvoltarea fizică și mentală a copiilor și tinerilor, sportul fiind considerat o componentă esențială în educație. Aceste elemente contribuie la succesul activităților de Taekwon-do ITF în Baia Mare și la creșterea numărului de participanți”.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!