Baia Mare: Polițiștii au indisponibilizat 73 de articole de îmbrăcăminte. 3 societăți comerciale-16 infracțiuni - Ziarul de Maramures

Baia Mare: Polițiștii au indisponibilizat 73 de articole de îmbrăcăminte. 3 societăți comerciale-16 infracțiuni

Ieri, 16 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii și comercializării de mărfuri în municipiul Baia Mare, a transmis astăzi, 17 martie, Poliția Maramureș.

În cadrul activităților au fost verificate trei societăţi comerciale, ocazie cu care au fost constatate 16 infracţiuni pe linia Legii 84/1998, fiind indisponibilizate 73 de articole de îmbrăcăminte și jucării ce poartă însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de aproximativ 21.000 lei, a precizat sursa citată.

Asupra întregii cantități de bunuri susceptibile a fi contrafăcute s-a dispus măsura indisponibilizării până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se efectuează activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută de art. 102 alin. 1, lit. b, din Legea 84/1998, a arătat Poliția Maramureș, în Buletinul Informativ.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!