Un băimărean a furat lenjeria și hainele din apartamentul unei femei de 67 de ani - Ziarul de Maramures

Un băimărean a furat lenjeria și hainele din apartamentul unei femei de 67 de ani

Un tânăr de 23 de ani a ajuns după gratii pentru că a furat din apartamentul unei băimărence de 67 de ani hainele, lenjeria de pat și bijuteriile acesteia.

Femeia nu locuia în apartament, dar mergea periodic pentru a-l aerisi. Chiar și așa, individul a fost văzut de o persoană când a ieșit cu bunurile din imobil. Acesta a sunat la 112 și a sesizat Poliția. Lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost cei care au preluat cazul.

Astfel, ”ieri, 16 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, procurorul din cadrul Judecătoriei Baia Mare, a admis arestarea preventivă a tânărului de 23 de ani, pentru 30 de zile, acesta fiind bănuit de comiterea unei fapte de furt calificat. În fapt, în data de 05 martie a.c., la ora 18.16, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în aceeași zi, a văzut două persoane necunoscute care au ieșit din incinta unui imobil, având asupra lor două cutii cu bunuri. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că bunurile au fost furate dintr-un imobil nelocuit care aparține unei femei de 67 de ani. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis astăzi Poliția Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!