58 de permise reținute și 112 amenzi aplicate vitezomanilor, de polițiștii maramureșeni și sătmăreni

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaboarare cu Serviciul Rutier Satu Mare, Biroul Rutier Sighetu Marmației și Formațiunea Rutieră Seini au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză în sistem cascadă. Acțiunea s-a desfășurat ieri, 20 mai, în intervalul orar 09.00:12.00 respectiv 15.00-18.00.

Au fost vizate principalele artere de circulație, respectiv D.N. 1C Bușag-Ilba-Seini-Apa-Livada, D.N. 19 Sarasău-Piatra-Certeze și D.J. 109I Seini-Viile Apei-Orașu Nou.

Polițiștii rutieri au folosit trei radare Autovision și 3 pistoale TruCam în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă viteza legală. Astfel, au fost aplicate 148 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.345 de lei, din care 112 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsuri complementare, polițiștii rutieri au dispus reținerea a 58 de permise de conducere, 47 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă, și au reținut un certificat de înmatriculare, a transmis astăzi, 21 mai, Poliția Maramureș.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!