Elevă agresată la Școala Generală ”Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare. Victima și agresoarea sunt colege de clasă - Ziarul de Maramures

Breaking News

Elevă agresată la Școala Generală ”Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare. Victima și agresoarea sunt colege de clasă

Elevă agresată la Școala Generală ”Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare. Polițiștii au întocmit dosar penal. Ambele fete, victima (12 ani) și agresoarea (13 ani), sunt din Municipiul Baia Mare. Cele două sunt colege de clasă. Fata de 12 ani a fost agresată atât verbal, cât și fizic.

CLICK: 10 câini de luptă și atac, găsiți de polițiști într-un țarc construit ilegal pe dealul din zona str. Victoriei din Baia Mare

Dosarul penal este întocmit pe faptă, potrivit Poliției Maramureș, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs agresiunea.

CLICK: Circulație auto închisă în perioada 25-29 septembrie 2024. Vezi aici, străzile!

Poliția Maramureș: ”La data de 23 septembrie a.c., o femeie a sesizat Poliția Municipiului Baia Mare cu privire la faptul că fiica sa, minoră, ar fi fost agresată, la data de 20 septembrie a.c. Verificările efectuate până în prezent au relevant faptul că minora, de 12 ani, ar fi fost agresată de către o colegă, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în incinta unității școlare. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

Foto: Scoala Gimnaziala ”Alexandru Ivasiuc” Facebook

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!