BM. O nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice - Ziarul de Maramures

BM. O nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice

Primăria Baia Mare împreună cu operatorul de colectare The Green Project invită băimărenii să se implice activ în cadrul unei noi campanii de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE).

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2024

Campania are 2 componente importante:

Colectarea GRATUITĂ de la domiciliu / sedii firmă / instituții – pe întreaga perioadă a campaniei, în baza solicitărilor primite la telefon 0744 781 781 sau TEL VERDE 0800 444 800.

Colectarea la puncte provizorii amplasate sâmbătă, 19 octombrie 2024, între orele 10:00 și 16:00, în următoarele locații din Baia Mare:
o În parcul de la RFN
o Pe platoul din Piața Revoluției
o Intersecția Bdul. Republicii cu str. Lupului

In punctele de colectare se vor colecta aparate de mici dimensiuni și se va putea face informarea cetățenilor asupra importanței colectării selective a deșeurilor electrice. Colectarea aparatelor de mari dimensiuni se va face de la domiciliu prin intermediul mașinilor de colectare TGP.

În plus, toți cei care vor apela la serviciul de colectare de la domiciliu sau care vor aduce aparatele la punctele de colectare provizorii în cadrul campaniei de mediu, participă activ la o tombolă cu premii care constă în:
❖ 1 X Airfryer
❖ 1 X Aerotermă
❖ 2 X Mixer cu bol
❖ 3 X Bormașină
❖ 3 X Prăjitor de pâine
❖ 3 X Uscător de păr

Extragerea câștigătorilor va avea loc luni, 4 noiembrie 2024, la Centrul de Colectare din Baia Mare, strada Europa nr 21-23 și va fi transmisă pe pagina de FB https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro

Ce Colectăm? Orice aparat ce se conectează la priză sau funcționează pe baterii. Beneficii pentru firme: Oferim documentația completă pentru casare și raportare conform reglementărilor de mediu.

Campania de colectare este organizată de către Primăria Baia Mare, împreună cu operatorul de colectare The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive și a partenerilor locali: Garda de Mediu Maramureș, Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Ce înseamnă DEEE? Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte? Poți să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu / sediu firmă, asigurând manipularea echipamente de la ușa apartamentului / depozit firmă / instituție până la centrul de colectare.

Pentru detalii și informații despre campanie: Adrian Solomeș, la numărul de telefon 0744 781 781 sau la email: [email protected]

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!