(VIDEO) Ing. Vlad Adrian este propunerea PSD Maramureș pentru Parlamentul României! - Ziarul de Maramures

(VIDEO) Ing. Vlad Adrian este propunerea PSD Maramureș pentru Parlamentul României!

Ing. Vlad Adrian este propunerea PSD Maramureș pentru Parlamentul României! Ing. Vlad Adrian este propunerea PSD Maramureș pentru Parlamentul României!

Ing. Vlad Adrian este propunerea PSD Maramureș pentru Parlamentul României! Ing. Vlad Adrian este unul din cei mai harnici consilieri județeni la final de mandat și urmează să depună jurământul pentru un nou mandat de ales județean.

Tot Vlad Adrian este alegerea președintelui PSD Maramureș, Gabriel-Valer Zetea, la Camera Deputaților, adică este candidat la alegerile parlamentare din acest an pentru camera deputaților, din partea PSD Maramureș.

CLICK: Consilierii locali au schimbat denumirea Parcului Central din Baia Mare

Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș, viitor președinte ales al Consiliului Județean Maramureș: ”Adi Vlad, candidat la Camera Deputaților la alegerile din 1 Decembrie este unul dintre tinerii cu care mă mândresc personal. Adi este un sprijin de nădejde în toate proiectele și acțiunile importante, în special cele dedicate comunităților din Valea Ruscovei, Valea Vișeului și Valea Izei. Este un om dedicat și activ, dar și un antreprenor de succes, cu o experiență de peste un deceniu în mediul privat. Alături de Vasile Roman, un alt tânăr de excepție, Adi a înființat Clubul Elevilor Social Democrați, un proiect important pentru viitorul tinerilor din Maramureș. Cu implicare în numeroase acțiuni de voluntariat și cu studii în diverse domenii, Adi Vlad reprezintă modelul tânărului de succes, care vine cu forță din urmă pentru a dovedi că PSD s-a înnoit cu adevărat. Tinerii sunt viitorul nostru și pentru ei vă cer încrederea voastră, încă o dată. Pentru că tinerii ca Adi Vlad ne asigură Calea Sigură pentru Maramureș!

CLICK: În acest weekend, Retro Parada Toamnei. Defilare auto pe străzile municipiului Baia Mare // Expoziția continuă la Muzeul Satului din Baia Mare

Vlad Adrian este din comuna Repedea și a studiat Inginerie Geodezica – Masuratori Terestre și Cadastru la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

CLICK: Primăria Baia Mare se pregătește pentru organizarea Târgului de Crăciun și a Târgului Brazi de Craciun

Ce trebuie să știm despre consilierul județean Vlad Adrian? Descoperiți în VIDEO!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!